Hlavní obsah
Článek

Přípravy na novou řadu show Tvoje tvář má známý hlas jsou v plném proudu. Intenzivně se připravuje i jeden z účinkujících Robert Jašków (54), který se své nové role chopil opravdu svědomitě. Na tiskovou konferenci televize Nova totiž dorazil s přilepeným „kohoutem“ na hlavě.

„Věděl jsem, že se bude dnešní akce odehrávat na střeše a vzhledem k tomu jaké je vedro, tak jsem nechtěl mít čůrky potu na hlavě. Když jsem se doma vysprchoval, tak jsem si jenom ty vlasy, pod kterými se normálně jinak potím, dal takto nahoru, abych se nepotil,“ vtipkoval herec, který se proslavil rolemi záporáků. Tentokrát ale tento holohlavý sympaťák pravděpodobně převezme roli baviče po Petrovi Rychlém (58) nebo Aleši Hámovi (45) z předešlých řad a už teď je jasné, že se máme na co těšit.

Z počátku přitom nebylo vůbec jisté, zda se v Tváři Robert vůbec ukáže. „Nabídku jsem zvažoval poměrně dlouho s rodinou a s uměleckým šéfem Švandova divadla. Všichni mi vyšli vstříc a řekl jsem si, že by byla škoda to nevzít,“ přiznal Super.cz docent Mára z Ordinace.

Přestože se Robert živí převážně herectvím, k hudbě má blízko už od školních let. „Zpíval jsem s kytarou už na škole, pak po hospodách nebo na vodě. A vloni jsem přijal nabídku účinkování v muzikálu Daniela Landy (55) Krysař v Divadle Kalich. Zjistil jsem, že zpívat na mikrofon a ještě se u toho hýbat je trošku něco jiného, než jenom zpívat s kytarou v hospodě. Když ale přišla nabídka účinkování v Tvoje tvář má známý hlas, tak mě to nijak neznervóznilo. Řekl jsem si, že když pokazím nějaký tón nebo choreografii, tak se přeci jenom nic nestane,“ řekl herec.

Reklama

Další články

Načítám