Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od roku 2013, kdy podstoupil svou první transplantaci vlasů, bojuje Robbie Williams (50) se svou kšticí. Tento zákrok chtěl podstoupit podruhé, ale bohužel už to není možné.

„Když jsem tam přišel, ten týpek mi řekl jen: Špatná zpráva, vaše vlasy jsou tak tenké, že s tím už nemůžeme nic dělat,“ prozradil deníku The Sun Robbie. „Přicházím o vlasy, a když zasvítí sluníčko na vršek mé hlavy, vypadá jako dětský zadeček.“

Místo transplantace vyzkoušel jiné podpůrné metody, ovšem ani ty nedopadly dobře. „Tak jsem si nechal napíchat nějaké injekce, stálo to jmění! Podstoupil jsem to dvakrát a dal za to tolik peněz, co stál dům mé babičky,“ uvedl zpěvák a dodal: „Nic se nestalo. Už je to sedm měsíců a vůbec nic se nestalo.“

V začátcích kariéry s Take That míval Williams dlouhé a husté vlasy, které během kariéry různě stříhal i odbarvoval. Problém s řídnoucími vlasy už asi nezachrání. Loni ho manželka na chvíli dokonce oholila, když si prořídlé vlasy obarvil natmavo.

„Když jsem na pódiu, je za mnou obří obrazovka, já si jedu to svoje, říkám si, jak jsem sexy, a pak se podívám za sebe a vidím chlapa s dvojitou bradou a žádnými vlasy,“ dělá si ze svého stárnutí srandu Robbie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám