Hlavní obsah
Článek

Než poznal Aydu, tak si Robbie Williams (50) ani neuměl představit, že bude mít vůbec někdy rodinu. Nejenže bojoval se závislostmi na alkoholu a drogách, ale rád střídal i ženy. Jeho postelí prošly i zpěvačky z britských skupin Spice Girls či All Saints.

„Myslel jsem si, že se nikdy neožením a nebudu mít děti,“ svěřil zpěvák několikrát v rozhovorech o svém soukromí. Vše změnila až americká herečka a moderátorka Ayda Field, se kterou se Robbie seznámil v roce 2006. I když byly jejich začátky těžké, vzhledem k zpěvákovým démonům, nakonec se v roce 2010 vzali a nyní už jsou šestičlennou rodinou.

První dvě děti – Theodoru (7) a Charltona (5) porodila sama Ayda a další dvě děti – Coco a Beaua jim odnosila náhradní matka. A právě se čtvrtým dítětem natočila manželka slavného zpěváka ve velice intimní chvilce. Robbie na videu krmí malého Beaua a zpívá mu k tomu ukolébavku.

Dříve pořádný rošťák je nyní hlavou velké rodiny a otcovství si užívá. „Vždy jsem byl zděšený ze zodpovědnosti, jaká s dětmi přichází, ale překvapilo mě, jakého pocitu se vám dostává, když se stanete otcem. Jsem nyní rodinný typ. Musíte být, když máte děti,“ uvedl před časem pro Daily Mail Australia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám