Hlavní obsah
Článek

Robbie Williams (50) v minulosti několikrát hovořil o tom, že jako dítě vídal mrtvé a mluvil s duchy a mimozemšťany. To se však podle něj změnilo, když se stal otcem. „Hádám, že jakmile máte děti, tak na ně zaměříte veškerou svou energii a myšlenky,“ vysvětlil v rádiu US, proč si myslí, že ho „schopnosti“ opustily.

„Říkali mi, že když jsem byl malý, vídal jsem mrtvé a mluvil s nimi. To mě provázelo celým mládím. Vídal jsem je, dokud jsem nezačal s drogami,“ popsal zpěvák své zkušenosti s nadpřirozeným světem.

Jako dítě prý také viděl UFO a mimozemské civilizace jsou od té doby jeho velkou vášní. Dokonce měl v minulosti v plánu koupit ranč Skinwalker v Utahu, který je známý paranormálními jevy. To mu ale manželka Ayda zatrhla.

Robbie se před pár dny vrátil k rodině po třítýdenním odloučení v karanténě. Izoloval se poté, co se vrátil z Austrálie, a jeho ratolesti ho doma velmi dojemně vítaly. Zpěvákova rodina se v únoru rozrostla o dalšího člena. K Theodoře (7), Charltonovi (5) a Colette (18 měsíců) přibyl syn Beau, kterého páru porodila náhradní matka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám