Hlavní obsah
Článek

Když zpěvák Robbie Williams (50) a jeho žena Ayda Field sdíleli na sociálních sítích zprávu, že se stali trojnásobnými rodiči, jejich fanoušky to zaskočilo. Ayda nebyla těhotná, dítě páru odnosila a porodila náhradní matka. To také ve zmíněném postu osvětlili. „Drželi jsme si tajemství! Jsme nadšení, že s vámi můžeme sdílet, že se nám narodila holčička... Vítej na světě Colette (Coco) Josephine Williams!“ psala Ayda loni v září.

Ještě před Vánocemi pak odjeli na první dovolenou v pěti, z níž fanoušky pozdravili i prvním snímkem kompletní rodiny, i s malou Colette. Kvůli ochraně soukromí dětí nebylo žádnému, a tentokrát ani rodičům, vidět do tváří. Tím, že své potomky chrání před světem médií, jsou Robbie a Ayda známí. Fotek s ratolestmi na svých sociálních sítích mají spoustu, lidé mimo okruh rodiny ale nevědí, jak vypadají.

Výjimku rodiče udělali kvůli svatbě princezny Eugenie, kde se šestiletá Theodora poprvé objevila na veřejné akci. Byla jednou z družiček. Vedle děvčat mají manželé ještě čtyřletého syna Charltona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám