Hlavní obsah
Článek

Tohohle bychom se ve StarDance nedočkali. Řada fanoušků Jana Révaie (50) smutnila, když se dozvěděla, že opouští křesílko poroty v oblíbené taneční show a od září se začne objevovat coby soutěžící v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Evidentně ale zbytečně. Herec a bývalý tanečník svým prvním vystoupením dostal do kolen nejednu televizní divačku.

„Tak už vím, komu budu fandit. Právě sem si vybrala favorita,“ okomentovala jeho vystoupení jedna z fanynek. „Pohled na něj byl moc hezký,“ přidala se na sociální síti další. Revái v prvním kole dostal písničku od Robbieho Williamse (50) Rock DJ, v jejímž videoklipu jde britský zpěvák se svlékáním až na kost.

Jeho vystoupení se snažil Révai, co nejvěrněji napodobit a co se týče tance, tak se mu to rozhodně povedlo. Řada diváků sice komentovala, že pěvecky to Robbie prostě nebyl, k jeho vymakané figuře, kterou se pochlubil, ale nikdo neměl výhrady.

Po tílku a riflích herec dokonce šokoval porotu tím, že si na závěr vystoupení strhnul i spodní prádlo. To přistálo v rukách jediné porotkyně, kterou byla dvojnásobná zlaté olympionička Ester Ledecká. Není tedy divu, že si od ní, za svoje vystoupení vysloužil osm bodů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám