Hlavní obsah
Článek

„Dnešek byl magický,“ napsala k fotkám z Utahu zpěvačka Rita Ora (33), která je tak trochu i modelkou pod agenturou Kate Moss (50). S tou do také do státu na západě Spojených států vyrazila.

Fanouškům Rita nabídla sérii snímků v bikinách, ze kterých jí zase podle posledních trendů vykukovala prsa spodem. Zároveň se ukázala v dlouhém barevném kaftanu, který na sobě na jiné fotce měla v odlišném provedení i Kate.

Ač to vypadá, že poslední dobou zpěvačka hlavně obráží předávání cen, jelikož je jejím partnerem novozélandský režisér Taika Waititi, mnoho času poslední dobou tráví také ve studiu. Ora chystá svou třetí desku, což potvrdila už v roce 2019 v rozhovoru pro Marie Claire.

Její první deska se jmenovala Ora a vyšla v roce 2012, další album vyšlo o šest let později a neslo název Phoenix. V minulém měsíci podepsala smlouvu s vydavatelstvím BMG a k tomu uvedla: „Jsem neskutečně nadšená z nové hudb, na které už pracuji. Nemohu se dočkat, až ji s vámi všemi budu sdílet.“

Mezi nejslavnější hity zpěvačky patří písně Hot Right Now, Anywhere, Your Song, Lonely Together, How We Do či I Will Never Let You Down.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám