Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Randí spolu už pár měsíců, ale až nyní svůj vztah ukázali oficiálně. Zpěvačka Rita Ora (33) doprovodila svého přítele, režiséra Taiku Waititiho na filmovou premiéru v Los Angeles.

Rita s Taikou dorazili ruku v ruce na premiéru snímku Sebevražedný oddíl a fotografové se jich nemohli nabažit. Pár spolu podle zahraničních médií randí od začátku března, kdy se ještě scházeli v Austrálii, kde byla britská zpěvačka pracovně kvůli natáčení pěvecké soutěže The Voice. „Pár tvoří od začátku března, ale snažili se to udržovat v tajnosti. Každopádně jejich blízcí přátelé o vztahu věděli, protože jsou do sebe neskutečně zamilovaní,“ uvedl tehdy zdroj deníku The Sun.

Nový pár má za sebou už i menší skandál, kdy byli společně s herečkou Tessou Thompson zachyceni paparazzi, jak si užívají vzájemné společnosti ve třech. Taika se později vyjádřil, že o nic nešlo a že taková kauza druhý den na internetu nikoho nezajímá. Režisér a také herec, v Sebevražedném oddíle má roli Starra, byl v minulosti ženatý a z manželství má dvě dcery: Matewu (6) a Te (9).

Rita, která na premiéru dorazila v minišatech s hlubokými průstřihy, v minulém roce randila s Romainem Gavrasem, který také pracuje ve filmové branži. S ním se měla zpěvačka rozejít nějakou dobu před začínajícím vztahem s Taikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám