Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) nemá nikdy problém svými fotkami zaujmout. Bikiny tentokrát pro více lajků nevytáhla a s novou barvou vlasů oblékla odvážné šaty.

Oranžové vlasy sladila se stejně barevnými šaty i odstínem rtěnky. Provokativně prostřižený model je dílem návrhářky Dilary Findikoglu a zpěvačku vyšel na 36 tisíc korun. Průstřihy na šatech jsou pastí na kalhotky, které je potřeba rozhodně volit co nejmenší, nebo vyrazit na ostro, aby nikde nic nevykukovalo.

I když v poslední době si některé celebrity znovu oblíbily i efekt vylézajících šňůrek od kalhotek nad zadečkem. Příkladem je třeba Kim Kardashian.

Rita Ora je stále ještě v Austrálii, kde dotočila novou řadu pěvecké soutěže The Voice Australia. V porotě zasedla vedla manžela Nicole Kidman Keitha Urbana a australských hvězd Guye Sebastiana a Jessicy Mauboy. Podle The Daily Telegraph bylo natočeno hned několik různých verzí finále soutěže, aby se předešlo tomu, že jméno vítěze vyjde napovrch dříve, než vysílání soutěže skončí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám