Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá kráska z Británie s kořeny v Kosovu často mění své pěvecké umění za téměř modelingové. Nedávno se stala tváří značky bot, pro které nafotila snímky, kde ukazuje své sexy nožky.

Rita Ora (33) se nyní nachází v Austrálii, kde se chystá usednout do poroty v soutěži The Voice Australia vedle manžela Nicole Kidman (56) Keitha Urbana.

Zpěvačka se vrací na výsluní po dvojím zakopnutí během pandemie koronaviru. Rita totiž 21. listopadu loňského roku vystupovala na soukromém večírku v Egyptě a po návratu jen o den později měla nastoupit čtrnáctidenní karanténu, kterou ovšem porušila 28. listopadu, kdy uspořádala vlastní oslavu narozenin. Tehdy zaplatila přes 300 tisíc korun pokutu a dlouze se omlouvala na sociálních sítích.

Po příletu do Austrálie byla zavřená v hotelu na povinnou čtrnáctidenní karanténu, ale nepříjemným komentářům se nevyhnula na sociálních sítích. Tam jí někteří připomínali její prohřešky, na které se asi jen tak nezapomene. „Drahá Austrálie, pokud chcete Ritu Oru tak moc, tak si ji nechte. Berte to jako dárek. S láskou, Velká Británie,“ napsal ironicky jeden z komentujících na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám