Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) se navzdory karanténě rozhodla s přáteli v neděli oslavit své třicáté narozeniny. Večírek proběhl v restauraci v londýnské čtvrti Notting Hill. Poté, co akce vyšla najevo, se Ora veřejně kála za „vážnou a neomluvitelnou chybu v úsudku“.

Ora uvedla, že se zúčastnila „malého posezení s přáteli“. Mezi těmi byla mj. zpěvaččina sestra Elena nebo kamarádky, modelky Cara a Poppy Delevingne. Kolem deváté večerní se u restaurace objevili policisté, dovnitř se podle informací britských médií nedostali. Skupina později podnik opustila zadním vchodem, kde čekala přistavená auta.

„Hluboce se omlouvám za porušení pravidel, pochopila jsem, že to ohrozilo lidi. Byla to vážná a neomluvitelná chyba v úsudku. Vzhledem k omezením si uvědomuji, jak nezodpovědné takové chování bylo, a beru za ně plnou zodpovědnost,“ uvedla zpěvačka v prohlášení.

„Je mi obzvlášť trapně, když vím z první ruky, jak tvrdě lidé proti této nemoci bojují, jsem si plně vědoma obětí lidí i podniků, aby nás všechny pomohli udržet v bezpečí. A i když to tím nenapravím, upřímně se omlouvám,“ napsala.

Zmínkou o informacích z první ruky Ora zřejmě narážela na maminku, která se jako lékařka zapojila do pomoci v první linii.

Zpěvačka se údajně dobrovolně rozhodla zaplatit pokutu ve výši 10 tisíc liber, necelých 300 tisíc Kč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám