Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení cen britského magazínu GQ Men of the Year je očekávanou módní událostí. Předpokládá se tedy, že hvězdy budou na červeném koberci jako ze žurnálu. Každý pojal událost dle svého vkusu, některé přítomné dámy se odhalily až moc, jiné pro změnu vypadaly jako z nedělní školy. Vy se nyní podívejte na ty nejodhalenější.

Rita Ora

Zpěvačka Rita Ora (33) vypadala, spíš jako by vyšla z Moulin Rouge. Spodní prádlo, včetně punčoch s podvazky, obalila pouze sukní s krajkou. Bujné poprsí tak vystavila na odiv, což nejspíš nikomu nevadilo. Lascivní outfit se však na módní událost příliš nehodil.

Maya Jama

O moc lépe na tom nebyla ani televizní a rádiová moderátorka Maya Jama, která na sobě sice měla o něco víc látky, ale průsvitné šaty odhalovaly vše, co měla pod nimi. Body tělové barvy zakrylo to nejnutnější, ale zadek jí prosvítal, především když se ohnula.

Elle Fanning

Mnohem důstojněji pojala událost herečka Elle Fanning, která byla za vílu v šatech od značky Dolce & Gabbana. Korzetové šaty s květinami hvězdě filmu Zloba: Královna všeho zlého velmi slušely a odhalila v nich kůže tak akorát.

Charli XCX

Zpěvačka, která si říká Charli XCX, vlastním jménem Charlotte Emma Aitchison oblékla šaty od značky Alessandra Rich. Ve výstřihu zdůraznila poprsí rozvernou mašlí.

Ella Eyre

Zpěvačka Ella Eyre zdůraznila své křivky v černých mini šatech. I když neměla sukni s rozparkem ani výstřih až po pupík, rafinovaný střih její postavě velmi lichotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám