Hlavní obsah
Článek

Ve Vatikánu bude nejspíš pořádně dusno. Svatého otce čeká setkání se zpěvačkou, která si libuje v prosvitných materiálech a hlubokých dekoltech, což není zrovna móda, jaká by se nosila ve Františkově svatostánku.

Hlava katolické církve dosud poslouchala spíše liturgické písně, ale brzy bude mít tu čest užít si zpěv popové hvězdy, již by kvůli jejímu stylu odívání nepustili snad ani přes práh kostela. Rita Ora (33) se dočkala obrovské pocty a vystoupí před papežem s písní Greensleeves. Před koncertem by ale měla moc dobře zvážit, co si oblékne, jinak by mohla skončit v klatbě.

Koncerty Rity Ory jsou plné erotické provokace, bez níž se nejspíš bude muset obejít. Zapomenout musí také na vyzývavé modely, jimiž zpestřuje udílení hudebních cen. Papež totiž patří k poslední hrstce mužů naší planety, kteří její ňadra dosud nespatřili. Peprné časopisy, v nichž se Rita odhaluje, Vatikán rozhodně neodebírá. František Ritu nejspíš nezná ani z filmu Padesát odstínů šedi, který je v jeho videotéce naprosto nežádoucí, přestože se jeho knižní předloha prodává skoro stejně tak dobře jako Bible.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám