Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív romantické rande a večeře ve West Hollywoodu, pak divoká noc na hotelu. A hlavními aktéry nikdo jiný než herec Gerard Butler (46) a zpěvačka Rita Ora (33)!

S touto žhavou informací přišel časopis US Weekly, v němž se tvrdí, že dvojice si v jedné z tamních restaurací vychutnávala víno a luxusní pokrm. Poté, co herec zaplatil, odebraly se obě celebrity do nedalekého čtyřhvězdičkového hotelu. Zdroj tvrdí, že mezitím, co si dvojice domlouvala na recepci pokoj, se už objímala.

Podle dalšího zdroje se měl šestačtyřicetiletý Butler nedávno rozejít se svou partnerkou Morgan Brown (39), s níž randil od května 2014. I Rita, která nedávno odhalila v celé své kráse hrudník na obálce časopisu Lui, si užívá svobody. Loni v červenci se rozešla s Richardem Hilfigerem, synem slavného návrháře. Sblížení hvězdy snímku 300: Bitva u Thermopyl a zpěvačky hitu Hot Right Now tak nejspíš nic nestojí v cestě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám