Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) si dala oddych od mateřských povinností a s partnerem ASAP Rockym (33) v úterý večer vyrazili na rande. V New Yorku si společně zašli na večeři, ale moc nadšeně z ‚vycházek‘ a volna od syna, jehož jméno dosud světu neprozradili, nevypadali. Zatímco rapper pomalu propíchl pohledem fotografa i přes sluneční brýle, zpěvačka raději úplně odvracela zrak.

To ovšem nic nemění na skutečnosti, že RiRi vypadala s dlouhou hřívou havraních loken nádherně a v těsném korzetu předvedla, že má dva měsíce po porodu zpět své dřívější křivky. Je přitom s podivem, že se nyní zpěvačka dost zahaluje oproti svým těhotenským modelům, kdy musela puritánsky založeným jedincům někdy padat brada…

Slavná rodačka z Barbadosu randí s americkým rapperem teprve od loňska, kdy v květnu potvrdila, že je ve vztahu magazínu GQ. Předtím prožila turbulentní vztah s Chrisem Brownem a posléze s dalším rapperem Drakem, s nímž se opakovaně rozcházela a zase dávala dohromady. Dva roky pak strávila ještě se saudským obchodníkem Hassanem Jameelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám