Hlavní obsah
Článek

Hudební a módní ikona Rihanna (36) si v úterý v noci dala dostaveníčko se svým partnerem a budoucím otcem jejího prvního dítěte A$AP Rockym (33). Společně se účastnili akce Netflix Is A Joke Festival v losangeleském Hollywood Bowl, která se ovšem zvrhla v pořádné drama.

Nastávající rodiče se stali svědky nepříjemného okamžiku, kdy na pódium vběhl ozbrojený muž a vrhnul se na vystupujícího komika Davea Chappelleho. Dave byl napaden krátce poté, co vtipkoval na téma trans lidí.

Účinkujícímu se naštěstí nic nestalo, ale podle policie měl u sebe útočník, jenž byl později identifikován jako třiadvacetiletý Isaiah Lee, nůž i falešnou zbraň.

Snímek s barbadoskou hvězdou a rapperem sdílel na Instagramu komik Michael Blackson (49), který jej okomentoval: „Myslel jsem, že v zákulisí Hollywood Bowl na svět přivedu miminko, tohle všechno se stalo 30 minut předtím, než nějaký rapper s 3000 mixy, ale žádným albem, napadl mého kámoše Davea.“

Jak se zdá, přestože se RiRi osobně v pondělí nedostavila na akci Met Gala v New Yorku a na místě se nechala zastupovat pouze svou sochou z mramoru, noční život si vzít nedá. Tentokrát ale určitě i jí pěkně zatrnulo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám