Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár dní poté, co svět obletěly fotky, na nichž vyniklo Rihannino bříško, se zpěvačka sama podělila o těhotenský snímek. V koupelně zdvihla dres a předvedla pupík v plné parádě. A že už je pořádný.

Prvního potomka čeká Rihanna (36) s rapperem A$AP Rockym (33), s nímž je spojována od roku 2020. Těhotenství se jí dařilo dlouho tajit, i když v posledních měsících se objevovala zásadně v outfitech, které zahrnovaly velké bundy či kabáty nebo v oblečení nadměrné velikosti.

O těhotenství se začalo spekulovat už v prosinci, když se na ceremoniálu na rodném Barbadosu objevila v upnutých šatech, v nichž bříško vyniklo. Na sociálních sítích se rozjely spekulace, které sice zpěvačka nekomentovala, ale fanoušci měli už tehdy jasno.

Soukromí si zpěvačka celkem střeží, vztah s A$AP Rockym také nechávala dlouho bez komentáře, přestože se spolu hojně objevovali. Potvrdil ho až rapper v rozhovoru z května loňského roku s tím, že je přesvědčený, že je Rihanna ta pravá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám