Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) a A$AP Rocky (33) čekají prvního potomka. Těhotenství vyšlo najevo díky krásným snímkům, na nichž zpěvačka ukázala bříško. A fanoušci už teď mají jasno o pohlaví očekávaného miminka.

Dle internetových diskuzí jsou přesvědčeni, že Riri čeká děvče. Usoudili to podle růžové bundy, kterou měla při focení na sobě.

„Proč mám pocit, že ta růžová bunda značí holčičku? Tak už nám řekni, že čekáš děvče,“ objevilo se například na Twitteru. "Rihanna nám řekla, co čeká, aniž by to doopravdy řekla,“ dodala jiná fanynka s hashtagem „růžová“.

Rihanna na focení oblékla bundu Chanel v hodnotě 172 920 korun. Jde o vintage kousek z kolekce podzim/zima 1996 z dílny Karla Lagerfelda. Bundu měla rozepnutou a těhotenské bříško ještě ozdobila šperky.

Rihanna a a A$AP Rocky se přátelí od roku 2012, a dokonce spolu byli v minulosti na turné. Jejich vztah vyšel najevo v roce 2020, zpěvačka ale dlouho tvrdila, že jsou jen přáteli. Loni v květnu rapper vztah potvrdil s tím, že je přesvědčený, že je Rihanna ta pravá.

Myslíte si, že Rihanna čeká děvče, nebo chlapce? Hlasujte v anketě níže!

Myslíte si, že Rihanna čeká holčičku, nebo chlapečka?
Holku
68,5 %
Kluka
23,9 %
Dvojčata
7,6 %
Celkem hlasovalo 4407 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám