Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) o svém soukromí mluví zřídkakdy. Již několik let je ve vztahu s miliardářem Hassanem Jameelem, ale dvojice se společně na akcích skoro neobjevuje, stejně jako nesdílí detaily ze svého soukromí.

Tentokrát ale Riri, která se v posledních letech věnuje víc podnikání než muzice, udělala výjimku a práskla na sebe pár zajímavostí. Pro Vogue promluvila o svých vysněných svatebních šatech i vztahu s Jameelem.

Editorce Vogue Anně Wintour prozradila, že na svatební róbě by pravděpodobně jednou ráda spolupracovala s Johnem Gallianem, neboť má s kontroverzním návrhářem prý dobrý vztah již od dob začátků své kariéry.

V rozhovoru také poprvé potvrdila vztah se saúdským podnikatelem. „Ano, randím. Jsem už nějakou dobu ve vztahu a jde to velmi dobře. Jsem opravdu šťastná,“ potvrdila, a svěřila dokonce, že by děti jednou určitě chtěla, i když zatím o tom nepřemýšlí.

„Nevím, nemyslím na to. Nechám to na Pánubohu. Ale těším se na drby o těhotenství, až vydáte tento rozhovor,“ žertovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám