Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) je zamilovaná až po uši. Jindy velmi uzavřená hvězda se poprvé rozpovídala o svém milostném životě. A že toho měla na srdci požehnaně. Časopisu Interview se svěřila, že je zamilovaná a sdílí se svým partnerem Hassanem Jameelem sen založit rodinu.

„Až v posledních letech jsem si uvědomila, jak je důležité udělat si čas sama pro sebe. Vaše mentální zdraví na tom závisí. Když nejste šťastní, neudělá vás šťastnými ani to, že děláte něco, co milujete,“ uvedla zpěvačka, která se až v posledních letech přestala cítit provinile za to, že upřednostňuje soukromý život před prací.

„Začala jsem nový vztah a mělo to pro mě velký význam. Věděla jsem, že si na to potřebuji udělat čas. Stejně jako u mých společností, potřebuje i vztah čas, aby se vyvinul. Někdy si udělám volno na dva, tři dny. V kalendáři máme dny označené jako soukromé, což je pro mě novinkou.“

Zatímco odpovědím na otázky ohledně svatby se trochu vyhýbala, k založení rodiny už Rihanna měla víc co říct. „Přeji si být mámou víc než cokoliv na světě,“ uvedla s tím, že ale jen Bůh ví, jestli se vrhne do manželství. „My plánujeme, Bůh se směje, není to tak?“ zasmála se na závěr.

Rihanně se nyní velmi daří jak v soukromí, tak po pracovní stránce. Její módní značka jde na dračku, stejně jako ta kosmetická. Dokonce pracuje na novém albu.

„Je na pytel, že to ještě nemůže vyjít, ale nemá smysl nic uspěchat. Pracuji na věcech, které mě hodně baví a jsem s materiálem velmi spokojená, ale vydám to, až to bude kompletní,“ doplnila diva. Zatím ale neprozradila, kdy by se fanoušci mohli nového alba dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám