Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) se nedávno stala nejbohatší zpěvačkou světa, porazila dokonce hvězdy jako Céline Dion, Beyoncé nebo Madonnu. Daří se jí však nejen na poli pracovním, ale také v soukromí. Ačkoliv se nesčetněkrát spekulovalo, že se s miliardářem Hassanem Jameelem (30) zpěvačka rozešla, opak je pravdou.

Vyjeli si společně do Itálie a při romantickém obědě cukrovali jako dvě hrdličky. Pár začal být spojován v roce 2017, ale o svém vztahu veřejně vůbec nemluví. Neobjevují se spolu ani na společenských akcích.

Rihanna vztah s podnikatelem ze Saúdské Arábie nikdy nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. V rozhovorech pouze odkazuje na to, že je ve vážném vztahu.

„Dřív jsem se cítila provinile, když jsem si brala volno kvůli partnerskému životu, ale myslím, že jsem nikdy předtím nepotkala nikoho, kdo by za to opravdu stál,“ svěřila v květnovém čísle Vogue.

Jameel je dědicem jmění jedné z nejbohatších rodin světa. V minulosti byl spojován také s modelkou Naomi Campbell, zatímco Rihanna randila například s Chrisem Brownem nebo Drakem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám