Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Rihanna (36) v posledních letech spíše podnikatelkou než zpěvačkou, není žádným tajemstvím. Její značka spodního prádla Savage x Fenty si vede velmi dobře, a tak se její fanynky dočkaly další kolekce.

Rihanna si prádlo mnohdy promuje sama, a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Své křivky navlékla hned do několika modelů a snímky pak sdílela na svém instagramovém účtu. Speciálně ze snímku v krajkách a punčochách v neonové žluté byli fanoušci u vytržení.

„Jsi úžasná, koupím to všechno,“ chválila v komentářích jedna z fanynek. „Miluji to, přesně pro mě,“ rozplývala se druhá.

Zpěvačka založila značku v loňském roce a těší se velkému úspěchu, stejně jako její kosmetická značka Fenty Beauty. Kromě toho se také pustila do navrhování luxusních oděvů. Kolekci oblečení s názvem Fenty uvedla na konci května a fanoušci se nemohou dočkat, co si pro ně přichystá příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám