Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ho, ho, ho! Vánoce jsou za dveřmi a zpěvačka Rihanna (36) se rozhodla, že ve fanoušcích místo sváteční nálady probudí spíš erotické fantazie. Předvánoční slevy na svou značku spodního prádla Savage x Fenty oznámila pekelně žhavým snímkem pouze v kalhotkách.

Rihanna, která je v současné době více návrhářkou než zpěvačkou, se svou značkou spodního prádla slaví velké úspěchy. Na nedávné přehlídce jsme mohli vidět modelky všech tvarů a velikostí, což Rihanniny fanynky velmi ocenily.

Jsou však i tací, jako kreativní ředitel značky spodního prádla Victoria´s Secret Ed Razek (70), kteří mají úplně opačný názor na proporce modelek. Razek vzbudil pozornost tím, že v rozhovoru pro magazín Vogue razantně odmítl, že by značka nechala prádlo předvádět transgender nebo plus-size modelkami. Za svůj výrok byl ostře kritizován.

„Exemplární případ toho, kdy by značka neměla dovolit řediteli, aby podával veřejná prohlášení. Speciálně pokud je to 70letý muž, který žije v minulosti. Díky bohu, že Rihanna představila světu značku, která klade důraz na odlišnost žen,“ vzdala hold Rihanně na svém Twitteru plus-size modelka Louise O’Reilly. Razek se později za své vyjádření omluvil. Ať už spodní prádlo preferujete na komkoli, jedno je jisté, Rihannu bychom na přehlídkovém mole v prádle viděli rozhodně nejraději.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám