Hlavní obsah
Článek

V neděli spolu oslavili na Barbadosu Vánoce. Když šel ale jedenadvacetiletý Tavon Kaiseen Alleyne, bratranec karibské krásky Rihanny (36) v úterý ven, několikrát byl střelen zatím neznámým útočníkem. K útoku došlo na ulici v oblasti St. Michael na Barbadosu kolem 19. hodiny.

Zlomená zpěvačka nemůže tragédii uvěřit. Na sociální síti později zveřejnila řadu společných fotografií a proti násilí protestovala.

„RIP bratránku ... nemůžu uvěřit, že to bylo jen včera večer, kdy jsem tě držela v náručí!“ napsala Rihanna 59 milionům fanoušků na Instagramu. „Ani jsem nepomyslela na to, že by to mohlo být naposled, kdy jsem cítila teplo tvého těla! Miluju tě navždy!“

Osminásobná vítězka cen Grammy přidal na konec svého příspěvku hashtag 'endgunviolence', což se dá volně přeložit jako 'skoncujte s ozbrojeným násilím'.

Začátkem prosince barbadoská policie uvedla, že oproti loňskému roku na ostrově zaznamenala výrazný nárůst násilných trestných činů. Z 28 letošních vražd jich ale bylo už 22 vyřešeno a pachatelé byli dopadeni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám