Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je žádána i coby herečka, ale práce má nad hlavu, tak si vybírá, jak jen může. Košem ale rozhodně nedala režisérské legendě Lucu Bessonovi, který má na kontě snímky jako Leon, Pátý element nebo Magická hlubina. V jeho novém sci-fi si sice Rihanna (36) zahrála, otázkou ale zůstává, jestli má její dějová linka nějaký hlubší význam nebo je implantátem amerického product placementu. Odborníci se přiklánějí spíše k této variantě.

Na premiéře Bessonova filmu v Londýně nemohla chybět. A zřejmě aby dostála své pověsti globálního vampa, dorazila na ni v jasně červených šatech s tak obrovským dekoltem, že se divákům nechtělo věřit, že šaty ještě nějaký zbytek jejích prsů zakrývají. Na večerní afterpárty po premiéře zase přijela ve světlých, kovově lesklých a přiléhavých šatech a plášti od návrhářky Nili Lotan.

Pokud si budeme chtít vychutnat Rihannu jako herečku trochu vyššího řádu, měli bychom si raději počkat na roztočený film Ocean's Eight, což je vlastně remake filmu Dannyho parťáci. Očekávat v kinech ho můžeme v příštím roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám