Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při natáčení videoklipů nemá Rihanna (36) s odhalováním problém. Když ovšem došlo na natáčení úspěšného seriálu, i zkušená provokatérka měla trému.

Barbadoská kráska si už zahrála v muzikálu Annie či sci-fi filmu Bitevní loď. Teprve až v seriálu Batesův motel si však vyzkoušela, jaké to je oddávat se sexu pod dohledem celého štábu. Rihanna si v páté epizodě páté řady užila intimnosti s hercem Austinem Nicholsem.

Zpěvačka na sociální síti sdílela svou reakci při sledování televize. Dokonce i tak ostřílená profesionálka jako Rihanna byla při pohledu na obrazovku nesvá a dívat se na sebe samotnou při postelových hrátkách jí přišlo divné, takže se musela posilnit alkoholem. Diváci však byli s jejím výkonem více než spokojeni.

Rihanna v seriálu inspirovaném legendárním thrillerem Psycho ztvárnila postavu jménem Marion a postavila se před nelehký úkol. Stejnou rolí se do dějin kinematografie v Hitchockově hororu zapsala Janet Leigh. Snad v seriálu Batesův motel dojde i na ikonickou scénu ve sprše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám