Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britskému princi Harrymu (39) se pomalu chýlí jeho oficiální dvoutýdenní cesta po Karibiku ke konci, ale možná právě na středeční den se z celé pouti těšil nejvíc. Čekalo jej totiž setkání s Rihannou (36), a to na jejím rodném Barbadosu k příležitosti oslav padesáti let nezávislosti ostrova.

Skutečný princ se tak seznámil a tváří v tvář si potřásl rukou s princeznou hudební scény. Přestože je ve vážném vztahu s americkou herečkou Meghan Markle, z tohoto setkání vypadal velmi nadšeně. Společně pak byli usazeni do první řady, odkud mohli sledovat oslavy, které na Barbadosu chystali k této události dlouho dopředu.

Na pódiu poté Harry přečetl i vzkaz od babičky, královny Alžběty II.: „Princ Philip a já posíláme ta nejsrdečnější přání vládě a celému lidu Barbadosu. Naše země sdílejí historii, hodnoty a náklonnost, které nás spojují,“ vyřídil svým hostitelům princ a přidal i pár vět sám za sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám