Hlavní obsah
Článek

Některé příspěvky zpěvačky Rihanny (36) převážně z minulosti by se bez přehánění daly označit za kontroverzní, tentokrát v tom ale jistě žádný podobný záměr nebyl. Přesto se Rihanna dočkala na sociální síti spousty negativních reakcí. Důvodem byla její fotografie s malou neteří. Kamenů úrazu bylo hned několik - nahota Rihanny, pusa s dítětem na ústa i svlečená holčička ve vaně. Někomu případně vadilo všechno dohromady....

Barbadoská zpěvačka svou dvouapůlroční neteř Majesty bezmezně miluje, s čímž se už od jejího narození vůbec netají. Roztomilou momentku tak zajisté se svými fanoušky sdílela s těmi nejčistšími úmysly. Otázkou sice zůstává, jestli si snímek přeci jen neměla nechat spíš do rodinného alba, přesto komentáře některých lidí musely zpěvačku zklamat a možná i ranit.

Mnohým se nelíbilo nejen to, že nahé dítě fotí ve vaně a snímek ještě sdílí veřejně na internetu, ale i skutečnost, že na sobě sama nemá žádné oblečení. Co ale paradoxně pohoršovalo nejvíc, bylo políbení s dítětem na ústa, které někteří označili za krajně nevhodné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám