Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na zpěv a herectví Jennifer Lopez (54) mají lidé různé názory, ale všichni se určitou shodnou na tom, že jako zralá čtyřicátnice vypadá naprosto fantasticky. Na hudební scéně se pohybuje už od konce minulého století, o vizuální kvality však s přibývajícím věkem nepřišla.

Debutové album On the 6 s hity Waiting For Tonight, Let´s Get Loud a If You Had My Love bodovalo v žebříčcích prodejnosti už v roce 1999. Sláva Jennifer Lopez ovšem s příchodem nového tisíciletí nepovadla. Popová stálice stále drží krok s výrazně mladšími kolegyněmi Rihanna (36) a Beyoncé (35), i když patří do stejné věkové kategorie jako Mariah Carey (54).

Třikrát rozvedená maminka osmiletých dvojčat Maxe a Emme na pódiu předvádí stejně žhavou show jako na počátku kariéry a nezahálí ani na sociálních sítích. Nestárnoucí zpěvačka myslí zejména na pány, jimž popřála dobrou noc pikantní fotkou, na níž vynikla její ňadra. Záhy se však předvedla ve vší nevinnosti se svatozáří, již si vytvořila v mobilní aplikaci. Ať už se Jennifer prezentuje jako sexy dračice, či nevinnost sama, je na ni moc hezký pohled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám