Hlavní obsah
Článek

Nejsou to jen Mariah Carey (54), David Beckham (48), Rihanna (36) či Heidi Klum (50), kteří mají pojištěné nohy na nepředstavitelně vysoké částky. Tuto skupinu celebrit doplňuje také nově zvolená Česká Miss Andea Bezděková (29).

Dozvěděli jsme se, že jednadvacetiletá studentka managementu sportu na FTVS získala pojištění na dolní končetiny společně s korunkou osázenou diamanty a dalšími cenami vítězstvím v jediné národní soutěži krásy. Samotná pojistka prý kryje skoro jakýkoli úraz.

Rodačka z Náchoda má přitom k úrazům relativně blízko  - miluje zimní sporty, tenis a hodně se věnuje tanci, konkrétně roztleskávání, takže krytí ve formě případného úrazu se jí zcela jistě hodí. Sama se však nestrachuje. „Zranit se můžete takřka u všeho, ale mé aktivity nepatří do kategorie extrémních sportů, tudíž je za rizikové nepovažuji,” ujišťuje čerstvě korunovaná kráska. „Musím to zaťukat, ale sama jsem zatím nic zlomeného neměla,” dodává. V rámci svého studia na sportovní škole se však s podobnými úrazy setkává téměř denně.

Reklama

Další články

Načítám