Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ricky Martin (52) se ozval fanouškům poté, co čelil obvinění z incestu, údajně ze strany svého synovce. Obvinění byla nakonec stažena. Žádost o zamítnutí případu vzešla přímo od obviňovatele, uvedl zpěvákův právník. Martin, který byl doteď vázán mlčenlivostí, tak mohl učinit veřejné prohlášení.

Obvinění, která proti němu byla vznesena, označil za „bolestná“ a „zdrcující“.

„Dva týdny jsem se nemohl bránit. Dodržoval jsem postup, kdy mě zákon zavazoval nevyjadřovat se, dokud jsem nepředstoupil před soudce. Díky bohu se fámy prokázaly jako lživé, ale chci vám říct pravdu. Bylo to velice bolestné a zničující pro mě, mou rodinu, mé přátele. Tohle bych nikomu nepřál,“ uvedl Martin ve čtvrtek.

Zpráva se objevila v polovině července, zpěvák vše od začátku odmítal. Podle španělských médií měl obvinění vznést Martinův synovec, sám zpěvák konkrétní nebyl, z vyjádření je pouze zřejmé, že šlo o muže.

„Osobě, která vykládala tyto nesmysly, přeji jen to nejlepší. Přeji mu, aby našel pomoc a mohl začít nový život plný lásky, pravdy a radosti, aby už nikomu neublížil,“ uvedl s tím, že jeho prioritou je nyní uzdravit sám sebe.

„Jak? Hudbou. Nemůžu se dočkat, až budu zpět na pódiu, před kamerou, a budu vás bavit, což mi jde nejlíp,“ vzkázal fanouškům. Těm, stejně jako rodině a přátelům poté poděkoval za podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám