Hlavní obsah
Článek

U rockera bychom čekali poněkud drsnější psí plemeno, než je coton de tulear, kterým se chlubí muzikant a momentálně i herec v seriálu Ohnivý kuře Richard Tesařík (78). A v podstatě jsme se nemýlili. Již brzy trojnásobný dědeček přišel na akci, která předcházela Psímu dni, který má mj. pomoci pejskům z útulků, s mazlíčkem svojí ženy.

"Tenhle výběr je manželčina akce. Už předtím jsme měli jednoho coto. A předtím jednoho nalezence. To byl pes ke mně. Bára byla krásný kříženec vipeta s ohařem. No a z téhle rasy máme ještě fenku dovezenou z Francie. Já je venčím, ale češe je manželka. Být to na mně, měl by místo srsti dredy. Odmítl jsem jezdit i na výstavy. Byl jsem tam jednou, a to mi stačilo, když jsem viděl, jak se speciálně majitelky k těm psům chovají jako k dětem," smál se zpěvák, který ovšem pomáhal se štěňátky, kterých měli doma dva vrhy po pěti.

Rozrůstá se mu nejen psí, ale i lidská rodina. Richard už se těší na třetí vnouče. "Mám vnučku a vnuka a i ten další by měl být kluk. Doufám, že jsem ten nejlepší dědeček," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám