Hlavní obsah
Článek

Herec Filip Blažek (50) a jeho partnerka Jolana byli jedněmi z hostů, kteří se přišli pobavit a pogratulovat na narozeninový koncert Richarda Tesaříka (78). Ten slavil významné životní jubileum - sedmdesát let. Ke kulatinám si přál vyprodanou Lucernu. Povedlo se?

„Abych to uvedl na pravou míru. Chtěl jsem vyprodat Lucernu a dopadlo to, ne ovšem velký sál, ale Lucerna Music Bar,“ vysvětlil. „Byl jsem tu mezi svými, dostal množství dárků, hlavně tekutých, zahrál jsem si, zazpíval, bavil sebe, a jak bylo vidět, i všechny, kteří dorazili. Prostě skvělé narozky,“ měl radost oslavenec, jemuž přišlo poblahopřát opravdu hodně přátel.

Z řad těch mediálně známých například Marcela Březinová, Ondřej Soukup s Lucií Šoralovou, Ondřej Hejma, Kamil Střihavka nebo právě Blažek, pro kterého šlo možná o poslední mejdan tohoto roku. Silvestra letos zamýšlí strávit v poklidu.

„Máme malou holčičku, takže žádné hospody a šantány. Nemohu nechat holky samotné, takže budeme doma asi odpočívat. I když... pro jistotu si nechám program ještě otevřený. Uvidí se,“ smál se herec, který má vedle nejmladší Filipy ještě Jolanku, s bývalou partnerkou Lucií Benešovou pak syna Luciána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám