Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Tesařík (78) si konečně vybral dárek k narozeninám. Škodolibí kolegové Dalibor Gondík (54) a Ivan Vodochodský mu přímo před diváky divadla Kalich věnovali seskok padákem. To aby nemohl odmítnout. V pondělí se s partou vypravili na letiště do Mladé Boleslavi, kde se seskok realizoval. "Ani jsem si nesměl dát panáka na kuráž," řekl Tesařík Super.cz.

„Richard jednou se ve slabé chvíli přiznal, že nikdy v životě neskočil, tak jsme to museli napravit,“ vysvětlil vznik nápadu Ivan Vodochodský. „A pro případ, že by se seskok nezdařil, což vždycky tak trochu hrozí, jsme Richardovi objednali obřad na rozptylové loučce ve Vokovicích,“ doplnil Vodochodský.

Aby se Tesařík nebál, druhým padákem skočil v tandemu kolega Zdeněk Bubák. "Já měl ale hezčí let. Oni šli hned dolů, zatímco já jsem se prolétl nad městem. Jen ke konci jsem truchu tvrdě žuchnul na zadek," přiznal zpěvák.

Na nohy prý přistát nesměl. "Nikdy jsem neskákal, takže bych si je asi přelámal," konstatoval bývalý atlet Tesařík, jenž by si prý klidně seskok ještě někdy zopakoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám