Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka Richarda Müllera (62) byla vždy velmi úspěšná žena a díky svým výjimečným schopnostem se pohybovala v těch nejvyšších patrech managementu nadnárodních firem. Nikoho proto nepřekvapilo, že si nevyčerpala několik let mateřské jako většina žen, ale velmi brzy se vrhla zpět do pracovního procesu.

„Můj zaměstnavatel nabízí lidem obrovskou svobodu, aby měli vyváženou náročnou práci s osobním životem. Díky tomu se to dá všechno skvěle zvládat," říká Vanda, která pracuje pro úspěšnou internetovou společnost se zaměřením na Čechy i Slovensko. „Já svůj čas dělím mezi Čechy a Slovensko. Půl týdne pracuji z Bratislavy a půl týdne z Čech."

V posledním půlroce byl Richard Müller velmi zaměstnaný, neboť se skupinou Fragile připravoval druhé album s názvem Hlasy 2. Když je tedy Richard zavřený ve studiu či vystupuje a Vanda pobývá ve své pražské kanceláři, tak jejich syna hlídá rodinná přítelkyně, která pomáhala už s péčí o Müllerova syna Filipa (23) a dceru Emmu (21).

„Soňa je dokonce kmotra Richardovy dcery. Je to vlastně člen rodiny. Nikdy se svou rodinou nechybí na oslavě," snažila se zpěvákova partnerka vysvětlit, že dítě nenechávají u profesionální chůvy, ale že jej hlídá rodinná přítelkyně. „Soňa má dneska dvě své děti. Bydlí s rodiči, takže tam mají vinohrad, slepice a jiné zvířectvo. Markus jezdí na traktoru a je tam šťastný," říká Vanda a jedním dechem dodává: „Nemá babičku a dědečka ani z jedné strany, takže on to má tak, že tam má tuto babičku s dědečkem."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám