Hlavní obsah
Článek

Jan Kraus (70) byl poctěn čestným úkolem, když byl osloven, aby odmoderoval křest cédéčka Hlasy 2 zpěváka Richarda Müllera (62) a vokální skupiny Fragile. Bohužel nyní v Bratislavě nejspíš litují, že si pro tento úkol vybrali Čecha, a nesáhli raději po občanovi Slovenské republiky.

Kmotrem trojalba se totiž stal nedávno zvolený slovenský prezident Andrej Kiska. Možná taky vlivem toho, že tohoto politika neměl známý český moderátor ve své talk show, tak ho na pódium vyzval slovy: „A přichází prezident Slovenské republiky Alexander Kiska." Chybné křestní jméno vyvolalo mezi hosty v sále rozpačitý smích. Slovenská hlava státu je v těchto věcech nad věcí, a tak vzala omyl naštěstí s humorem.

„Bylo pro mě velkou ctí, když mně Richard zavolal, abych mu pokřtil jeho nové cédéčko. Jsme s Richardem skoro stejný ročník a na jeho písničkách jsem vyrůstal. Nové cédéčko jsem si už poslechl. Času je teď stále méně, ale pokud je dobrá hudba, tak prostor na to, aby si člověk vložil cédéčko do počítače a při práci ho poslouchal, se vždycky musí najít," vyjádřil se po udělení slova Andrej Kiska. Slovenský prezident je prý velkým fanouškem Richarda Müllera. Kromě něj si prý nejvíce ujíždí na písních legendárních Beatles.

Jan Kraus byl jistě rád, že jeho přebreptnutí nikoho nevyvedlo z míry a nenarušilo přátelskou atmosféru v sále. „Křtům a podobným akcím se koncepčně vyhýbám. Richarda Müllera mám rád, vážím si ho a cítím se poctěný, že pro něj můžu něco udělat," uvedl Kraus, který má letošní rok, co se týká křtů, nabitý. Nedávno například křtil album Karla Gotta. „Uvažuju o tom, že bych se tomu věnoval profesionálně," vtipkoval Kraus.

Související témata:
Andrej Kiska

Reklama

Další články

Načítám