Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Müller (62) má partnerku snů. Nejenže mu porodila syna Marcuse, poskytuje mu rodinné zázemí a je jeho moudrou rádkyní, ale také mu dohazuje nádherné ženy. Pravda je totiž taková, že se Vanda Wolfová velkou měrou postarala o to, aby právě Eva Herzigová (51) pokřtila zpěvákovo album Hlasy, které vytvořil s vokální skupinou Fragile. Vanda díky svým velkým manažerským schopnostem velmi pomohla tomu, že Eva přišla,“ prozradil nám během našeho rozhovoru Müller.

Tyto slova nám potvrdila sama Wolfová. „Před dvěma lety křtil Richard ke svým padesátinám velký box cédéček s názvem Všechno, kde se objevovala veškerá jeho dosavadní práce. Spojila jsem se s Evou, která měla tuhle bednu pokřtít. Ale bohužel pro nás a bohudík pro ni dostala Eva nějakou diamantovou práci (focení kampaně, pozn. red.) a nemohla přijet,“ říká úspěšná manažerka.

Vzhledem k tomu, že nejúspěšnější česká topmodelka historie točí v těchto dnech film Pohádkář, kde ztvární jednu z  hlavních rolí spolu s Jiřím Macháčkem a Aňou Geislerovou, tak se setkání po letech mohlo realizovat. Navíc ke zmíněnému filmu tvoří Müller taky hudbu. „Krásně to zapadlo dohromady. Oslovili jsme ji a ona nabídku přijala,“ uvedla Wolfová.

A nežárlí zpěvákova partnerka a matka jeho dítěte na úspěšnou supermodelku? „Eva je tak krásná, že se na ni ani nedá žárlit,“ říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám