Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejrozzářenějších tváří v hledišti během křtu nového alba Richarda Müllera (62) a následného koncertu patřila Zdence Studénkové (59), která nestárne. Spíše naopak. Slovenská herecká legenda měla hned dva důvody k tomu, aby si koncert užívala. Jednak je Müllerovou dlouholetou fanynkou a zároveň je také životní partnerkou Braňa Kostky (42), kapelníka vokální skupiny Fragile, která zpěváka doprovází.

„Jsem fanouškem Richarda Müllera od doby, co působil v kapele Banket. Je velmi příjemné, že Braňo dělá po letech s Ríšou turné, které vychází z jeho největších hitů a pecek, které vznikly v době Banketu,“ prozradila Super.cz Studénková. „Slovenská populární hudba pokulhává za ostatními, ale Ríša je stálicí pro kvalitu textů, která má obrovskou výpovědní hodnotu,“ dodala.

Herečka si poslechla zbrusu nové album Hlasy už dvakrát, naposledy cestou z Bratislavy do Prahy, a je z něj nadšená. „Myslím si, že je to velmi dobré spojení. Ten nový kabát, který dodal Braňo Richardovým textům, má, myslím, u posluchačů velké šance,“ míní Studénková.

Braňo Kostka je kromě toho také známým dirigentem, a tak nás zajímalo, kdo v jejich vztahu drží dirigentskou taktovku. „Já mluvím do těch nepodstatných věcí a o všech podstatných věcech, jaký je například náš vztah k Ugandě, rozhoduje Braňo,“ rozesmála se Zdenka nad svou vlastní vyřčenou nadsázkou. „V oblasti zahraničních vztahů jednoznačně já a ve všech ostatních oblastech Zdenka,“ přitakal její o sedmnáct let mladší partner.

Související témata:
Pavel Staněk

Reklama

Další články

Načítám