Hlavní obsah
Článek

Hudební velikán Richard Müller (62) se v minulosti nechal slyšet, že má z manželství respekt. Za tento životní postoj může právě nevydařené první manželství se slovenskou televizní hlasatelkou Soňou Müllerovou, se kterou má syna Filipa a dceru Emu.

„Jsem přesvědčený, že mě opustila kvůli mým chybám a nevěrám,“ sypal si tehdy popel na hlavu zpěvák.

V současné době ale Richard září po boku své partnerky Vandy Wolfové, která mu v únoru roku 2012 porodila syna Marcuse. Nabízí se tedy otázka, jestli by zpěvák nevěnoval své drahé polovičce také své příjmení? „Nad tímto jsem zatím vážně nepřemýšlel,“ nechal se slyšet Richard, který nás následně ujistil, že prý žádná veselka není v současnosti na obzoru. Místo druhé svatby by ale klidně mohlo přijít další těhotenství. Zpěvák se nebrání tomu pořídit si čtvrté dítě. „Já bych si to dovedl představit. Těšilo by mě to,“ prozradila nám hudební legenda.

Když Richard Müller zrovna netráví čas se svými nejbližšími, tak zkouší s kapelou Fragile na své připravované turné Hlasy. Müller trénuje v Bratislavě s vokální kapelou dvakrát až třikrát týdně a dělá vše proto, aby byl výsledek na koncertu perfektní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám