Hlavní obsah
Článek

V některých médiích se objevily zprávy, že Richard Müller (62) včera zkolaboval a skončil v nemocnici připojený na kapačkách. Vzhledem k tomu, že online deník Super.cz se slovenskou hudební legendou dělal včera rozhovor a byli jsme s ní v úzkém kontaktu, rozhodli jsme se mylnou informaci uvést na pravou míru.

Je pravda, že na Müllera nepůsobí právě panující horka vůbec dobře. „Nemusím takové velké tropické teploty, ale s tím se prostě nedá nic dělat. Kdyby bylo o deset stupňů méně, tak by mě to potěšilo," svěřil se nám zpěvák, který si po celou dobu našeho povídání utíral z čela pot ručníkem. Zároveň si umělec postěžoval na silnou bolest zad, kterou mu způsobila nejspíš klimatizace.

Není ale v žádném případě pravda, že by včera Müller zkolaboval a musel být hospitalizován. „Pan Müller zrušil zbytek svých včerejších schůzek z toho důvodu, aby odjel za svou maminkou na Slovensko," potvrdila nám informaci PR manažerka zpěvákova nového projektu Hlasy Eva Albrechtová. Nám se podařilo zjistit, že Müllerova maminka Eliška (84) bydlí v nadstandardním domově seniorů ve slovenském Senci a stejně jako její syn špatně snáší aktuální tropické teploty. „Richard teď chtěl být hlavně s ní," prozradil nám zdroj blízký zpěvákovi.

Podle všeho slovenskému zpěvákovi nic nebrání v tom zkoušet nadále s vokální skupinou Fragile, se kterou má v půlce září vyjet na turné po České a Slovenské republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám