Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herecké hvězdy Jiří Mádl (37), Tereza Voříšková (34), Bolek Polívka (74), Richard Krajčo (46) nebo Igor Bareš (57) a mnohé další přišly o spoustu miliónů. Nenechaly se přitom nachytat žádným podvodníkem, ale Česká televize se rozhodla, že prozatím, na neurčito (což prakticky znamená navždy) pozastaví natáčení pokračování výpravného seriálu Znamení koně, v němž všechny herecké veličiny hrály. Přišly tak o obrovské honoráře.

Natáčení první řady seriálu trvalo téměř celý rok a herci se prakticky nemohli věnovat jiným činnostem. Proto byly honoráře vskutku pohádkové. Každý z předních herců si podle našich informací mohl přijít nejméně na milión korun.

"Nic nám nebylo oficiálně řečeno, ale předpokládám, že už k natáčení ani nedojde," řekl Super.cz představitel záporáka Marcela Kaliny Igor Bareš. Příčiny jsou pravděpodobně dvě. Jednak Česká televize chtěla s rozhodnutím o pokračování seriálu počkat na nové vedení, navíc se ale přední herci seriálu Jiří Mádl a Tereza Voříšková nechali slyšet, že by pravděpodobně na pokráčko už asi nekývli. "Byl to báječný rok, moc jsme si to užili, ale chtěl bych se věnovat i jiným projektům," řekl před časem Mádl.

Reklama

Další články

Načítám