Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo (46) si užívá romantickou dovolenou se svou půvabnou manželkou Karin Babinskou. Po jejím boku je šťastný už deset let a rozhodně by neměnil.

Sympatickou režisérku a herečku teď cvaknul v bikinách a snímek „zlomyslně“ zveřejnil. A teď od ní tak trochu očekává malou pomstu. „Vůbec nechápu, proč ta holka nikdy nechtěla nosit šaty a fotit se v plavkách. Slíbil jsem jí, že ji fotím jen pro sebe, takže až se to doví, bude prskat,“ smál se Krajčo s tím, že to prostě nemohl vydržet a chtěl se svou ženou pochlubit.

Richard Krajčo a jeho manželka Karin promluvili o svých zvířatech.

„Prostě se mi pořád líbí, i po těch skoro deseti letech. Vlastně se mi líbí víc a víc, a to je fajne jak cyp,“ dodal Krajčo, který s Karin vychovává tři děti. Muzikant má z předchozího vztahu dceru a syna, Karin dcerku.

Krajčovi jsou také velkými milovníky zvířat. Na zahradě jim pobíhají tři psi, horní patro domu obývá kocour a část zahrady patří želvám, o které se stará hlavně frontman kapely Kryštof. A když jsou na dovolené, mají hlídání.

"Máme slečnu, která se nám o psy stará, když jsme pryč. Je to záchrana," řekl Super.cz zpěvák, který má doma želvy na zahradě, ale třeba i v garáži. S Karin ho tak spojuje i láska ke zvířatům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám