Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok po odchodu Karla Gotta (†80) spatřil světlo světa jeho vánoční duet s Richardem Krajčem (46). Píseň Vánoční vznikla ještě před velkým hitem Srdce nehasnou, který Gott nazpíval se svou dcerou Charlottkou. Dle dohody frontmana kapely Kryštof a Gotta ale byla fanouškům představená až letos.

Nový song už si stihla poslechnout i nejstarší Gottova dcera Dominika Gottová (50), která nešetřila chválou. „Dnes ráno jsem na Frekvenci 1 slyšela premiéru nové vánoční písně kapely Kryštof, ve které zpívá i můj táta. Ta písnička mě velmi dojala, je nádherná a já mám díky ní pocit, jako by tady táta pořád byl,“ svěřila Super.cz Dominika.

„Je úžasné, že i přes vážnou nemoc dokázal natáčet ve studiu. Ta ohromná síla! A ještě požádal o to, aby song vyšel až rok po jeho smrti. Tak silný táta byl. Věřím, že se píseň bude lidem líbit a prožijí díky ní ve společnosti táty opět krásné chvíle,“ dodala Dominika, která je stejně jako fanoušci Karla Gotta novým songem dojatá.

Reklama

Další články

Načítám