Hlavní obsah
Článek

Láska je někdy natolik slepá, že se pod nadvládou Amorova šípu dějí věci, které by člověk běžně nedělal. A týká se to i celebrit, které kolikrát neuváženě vstoupily do svazku manželského po pár měsících vztahu. Láska jako trám ale obvykle velmi rychle vyprchala a rozvod na sebe nenechal dlouho čekat. Většinou to netrvalo ani rok. Komu to vydrželo nejkratší dobu?

Libor Bouček a Marianna Ďurianová

Sympatický moderátor Libor Bouček (43) se před třinácti lety až po uši zamiloval do slovenské moderátorky Marianny Ďurianové. Hned po bleskovém milostném vzplanutí Libor sličnou blondýnku požádal o ruku a po pár měsících vztahu následovala velkolepá veselka. Idylka ale vydržela pouhých pět měsíců a následoval hodně rychlý rozvod. Marianna totiž měla být svému manželovi nevěrná.

Lucie Bílá a Stanislav Penk

Mnohonásobná Slavice Lucie Bílá (57) se po hlavě vrhla do manželství s pozounistou Stanislavem Penkem. Kdekdo jim věštil rozchod, ale že jim to nevydrží ani rok, asi nečekal nikdo. Penk prý těžce nesl zpěvaččinu popularitu a velkou pracovní zaneprázdněnost, což sice mohl dopředu očekávat, ale coby zamilovaný si nepřipouštěl, že by ho manželství s naší nejúspěšnější zpěvačkou mohlo zklamat.

Richard Krajčo a Iva Frühlingová

I tady se jednalo o hodně unáhlený vstup do svazku manželského. Zpěvák Richard Krajčo (46) se s francouzsky zpívající Ivou Frühlingovou, jejíž písně proslavil film Román pro ženy, oženil v roce 2005. Půl roku po veselce ale následoval rozvod.

Daniel Hůlka a Libuška Vojtková

Milostné vzplanutí démona Draculy a pohledné tanečnice vyústilo hned po měsíci v manželský slib. Ani jim to ale moc dlouho nevydrželo a po roce už Hůlka (55) a Vojtková mávali rozvodovými papíry.

Matěj Ruppert a Karolína Chytilová

Pouhých deset měsíců to klapalo sympatickému zpěvákovi Matěji Ruppertovi a jeho lásce Karolíně. Zpěvák se prý rychlou svatbou snažil zacelit ránu po rozchodu s jinou ženou. A to nemohlo dopadnout dobře. Není divu, že spolu nevydrželi ani rok.

Který pár vám byl nejsympatičtější?
Libor Bouček a Marianna Ďurianová
9,1 %
Lucie Bílá a Stanislav Penk
14,9 %
Richard Krajčo a Iva Frühlingová
58,1 %
Daniel Hůlka a Libuška Vojtková
9,5 %
Matěj Ruppert a Karolína Chytilová
8,4 %
Celkem hlasovalo 1040 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám