Hlavní obsah
Článek

Jakub Prachař (40) si před časem vystřelil ze zpěváka Tomáše Kluse (37), když v televizi parodoval jeho hitovku Napojen včetně Klusových typických gest a proslovů.

Něco podobného měl možnost udělat i u zpěváka Richarda Krajča (46) z kapely Kryštof. Písničku Inzerát ale ve vědomostní soutěži Máme rádi Česko, která se v neděli večer vrací na obrazovky a Prachař je kapitánem jednoho z týmů, zpívat odmítl. Celý song tak zazpíval BoomBand Jiřího Dvořáka.

Prachař se během interpretace Krajčovy písničky tvářil jako kakabus a dával dost jasně najevo, co si o Krajčově tvorbě myslí. Otázkou je, zda se Prachařovi nelíbí pouze Krajčův hudební styl, nebo má averzi přímo k jeho osobě.

Do Krajča se nedávno pustili Matěj Homola a další hudebníci, když z legrace vytvořili obal pomyslné knihy Můj Kemp, parafrázující Hitlerův Mein Kampf.

Krajčovi přimalovali knírek a vysmáli se mu coby samozvanému bohu, což šéf skupiny Kryštof neustál.

Hudebník Michal Dvořák jej pak označil za zloprcka a bezcharakterního póvla. Prachař se proti Krajčovi sice nevymezil, ale jeho píseň zpívat opravdu nechtěl. Dokonce se znechuceně otočil zády k publiku. Více uvidíte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám