Hlavní obsah
Článek

Hvězda kapely Lucie Michal Dvořák (58) opět rozvířil už polomrtvou debatu o Richardovi Krajčovi (46), z něhož si jeho kolegové z branže vystřelili, když vytvořili obal pomyslné knihy Můj Kemp, parafrázující Hitlerův Mein Kampf. Krajčovi přimalovali knírek a vysmáli se mu coby samozvanému bohu, což šéf skupiny Kryštof neustál. Dvořák jej pak označil za zloprcka a bezcharakterního póvla. Co dalšího nám k němu řekl?

„Celá tahle kauza je o tom, že mi to připadá jako skvělý fór. Mám radost, že si lidé z branže dokáží dělat legraci. Od dob, kdy v době voleb Čtvrtníček udělal obří billboard na Letné, je to druhá nejlepší sranda. Je to výborná recese,“ řekl Super.cz Michal. Krajčo některé své kritiky označuje dlouhodobě za závistivé, o čemž ale v případě člena legendární Lucie nemůže být řeč. Takový úspěch, jako Lucie, Richard s Kryštofem zdaleka ještě nemá.

Dvořák Krajča uznává jako zpěváka. „Myslím si, že v tom je dobrý, tím ale moje sympatie končí. K jeho lidským vlastnostem jsem se už vyjádřil,“ připomíná slova jako hajzlík, bezcharakterní póvl a zloprcek, která na adresu Krajča vypustil.

„Je mnoho synonym, která se dají použít. Hlavně to ale opravdu beru jako skvělou srandu. O něm samozřejmě vím také své, ale víc to nemá cenu komentovat. Tím, jak se ten člověk prezentuje, každému normálnímu člověku musí dojít, o co jde. Kdybych měl potřebu mu něco říct, tak se s ním sejdu, ale on mi rozhodně nestojí za to, abych ho řešil,“ dodal Michal Dvořák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám