Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten se musel cítit bídně. Když se natáčel film Křídla Vánoc, nikdo netušil, že z něj vzejde nová láska mezi zpěvákem a hercem Richardem Krajčem (46) a režisérkou Karin Babinskou, za kamerou stál její tehdejší přítel Martin Douba. Ten také spolu se svou ex snímek prezentoval před médii.

Vycházet spolu ovšem musejí, nejen kvůli společnému projektu, ale i kvůli čtyřleté dceři, kterou spolu mají. "Když se natáčelo, skoro nikdo ve štábu nic netušil, o vztahu Krajča s Karin se začalo mluvit až měsíc po skončení natáčení," svěřil Super.cz zdroj ze štábu.

Ve filmu se dokonce mihne i Krajčova nyní již bývalá manželka Martina. "Byla tam jako jeho manažerka, potřebovali jsme epizodní roli, blondýnu, která po večeru plném vášně odchází z Richardova karavanu. Tak zaskočila," pokračoval. Je to zřejmě jeden z posledních okamžiků, kdy byli manželé spolu, ale v kině se musíte soustředit, abyste ho stihli.

Na novinářskou projekci Richard Krajčo, možná i z obav z rýpavých otázek, nedorazil. Babinská se tak objevila jen ve společnosti herců Davida Novotného a Vicy Kerekes. A jen o několik židlí dál seděl při tiskové konferenci její bývalý partner Martin Douba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám