Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tam bychom ho opravdu nečekali. Richard Krajčo (46) se svojí kapelou Kryštof vystupuje na hudebních festivalech, šňůry mají po divadlech a tak nějak vypadá spíš jako intelektuál. Přesto se ale vypravil koncertovat do Špindlerova Mlýna, kterému se přezdívá český Aspen, kde bude dnes večer hrát pro smetánku, v níž nechybí Andrea Verešová (43) a další modelky nebo zástupci naší politické scény.

Co se týče vzdálenosti, nemá to Richard, který s manželkou Martinou a dětmi přebývá často na statku v Krknonoších, rozhodně daleko. Přesto nás trochu překvapilo, že si pořadatelé vybrali právě jeho, který má na bujarý mejdan přece jen složitější muziku a hlavně texty.

V minulých letech v prestižním hudebním klubu Silver Rock hráli například MIG 21, s nimiž vystoupil i Jiří Bartoška (77), Helena Zeťová (43) nebo G-Point Hunters. A u jejich písniček se na parketu vysloveně řádilo.

"S pravidelnými zákazníky jsme řešili, koho pozvat, a kapela Kryštof jednoznačně zvítězila. A když jsme je oslovili, rádi přijali," řekl Super.cz jeden z pořadatelů.

Reklama

Další články

Načítám