Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou úterní premiéry dokumentu We Feed People od společnosti National Geographic byl bezesporu herec Richard Gere (74). Ten na akci do newyorského kulturního centra SVA Theatre dorazil i se svou půvabnou a výrazně mladší manželkou Alejandrou Silvou, od níž jej dělí třiatřicetiletý věkový rozdíl.

Dvojice společně rozdávala úsměvy a působila velmi uvolněným dojmem. Hvězda snímků Pretty Woman, Nevěsta na útěku či Chicago, za nějž byl oceněn v roce 2002 Zlatým glóbem, svou drahou polovičku pyšně držel okolo pasu a vinul si ji k sobě co nejblíž.

Španělská aktivistka a publicistka Alejandra Silva je po topmodelce Cindy Crawford a herečce Carey Lowell hercovou třetí manželkou. Vzali se v srpnu 2018 a o půl roku později se jim narodil syn Alexander. V dubnu 2020 pak i druhý syn. Gere má z předešlého manželství s Lowell ještě dvaadvacetiletého syna Homera Jamese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám