Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Richard Gere (74) se podle magazínu Hola! dočkal druhého dítěte. Jeho manželka Alejandra Gere, dříve Silva, měla „před pár dny“ v New Yorku porodit chlapečka. Manželé zprávu nepotvrdili.

Vzhledem ke španělské národnosti Gereovy ženy to byla právě tamní média, která jako první přinesla informace jak o svatbě páru, která proběhla loni v dubnu, tak o těhotenství šestatřicetileté mediální poradkyně. Jiný stav následně Alejandra potvrdila, když na sociální síti sdílela fotku vzdouvajícího se bříška, jemuž žehná dalajláma. Gerea a tibetského duchovního vůdce pojí mnohaleté přátelství.

Z manželství s herečkou Carey Lowell má herec devatenáctiletého syna Homera, Alejandra má z bývalého manželství sedmiletého Alberta.

Richarda Gerea fanoušci znají z desítek filmů, nejlépe jako bohatého Edwarda Lewise ze snímku Pretty Woman, v němž si zahrál s Julií Roberts. V roce 2015 byl Gere hostem karlovarského filmového festivalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám